Film ‘L’Ultima Notte Di Amore’

L'ultima notte di amore - politiethrillerVanaf 10 augustus kun je in de bioscoop genieten van deze intelligente Italiaanse politiethriller van de Italiaanse regisseur Andrea Di Stefano. De twee uur d
urende ‘L’Ultima Notte Di Amore’ is Italiaans gesproken met Nederlandse ondertiteling.

Franco Amore is druk bezig met zijn afscheidsspeech; na maar liefst 35 jaar bij de politie in Milaan is vanavond zijn laatste dienst. In zijn lange carrière, zo schrijft hij, heeft hij gelukkig nooit zijn dienstwapen hoeven gebruiken en wist hij altijd uit de problemen te blijven. Maar wat hij niet weet, is dat deze nacht de meest bijzondere en uitdagende van zijn leven zal worden.

Alles waar hij om geeft, staat op het spel: zijn rol als trouwe dienaar van de staat, zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vrouw Viviana, zijn onafscheidelijke vriendschap met zijn maatje en collega Dino, en zelfs zijn eigen leven. In deze laatste nacht als agent komt alles samen en zal Amores leven voorgoed veranderen. Zijn hele leven hield hij zich aan de regels, maar zijn laatste nacht overtreedt hij ze…

L'ultima notte di amore - politiethriller

Van de regisseur van The informer en Escobar

De spannende Italiaanse politiethriller ‘L’Ultima Notte Di Amore’ is Andrea Di Stefano’s eerste Italiaanse film. Eerder al regisseerde hij de Engelstalige film The Informer (2019) en Escobar: Paradise Lost (2014).

Ook was Andrea Di Stefano als acteur te zien in Life of Pi (2012) en Eat Pray Love (2010).

De hoofdrollen in de film zijn voor de bekende Italiaanse en awardwinnende acteurs Pierfrancesco Favino en Linda Caridi.

‘L’Ultima Notte Di Amore’ ging begin 2023 in wereldpremière op het Filmfestival van Berlijn. De politiethriller werd zeer goed ontvangen door de internationale pers.

In de twee uur duren de film wordt Italiaans gesproken. De film wordt in  het Nederlands ondertiteld.

Bekijk in welke bioscoop ‘L’Ultima Notte Di Amore’ draait

L'ultima notte di amore - politiethriller

Bekijk de filmtrailer van ‘L’Ultima Notte Di Amore’

Win 2 van de 10 vrijkaartjes voor de film ‘L’Ultima Notte Di Amore’

De inzendingstermijn is gesloten. Prijswinnaars hebben persoonlijk bericht gehad. Bekijk een selectie van de inzendingen.

L'ultima notte di amore - politiethriller L'ultima notte di amore - politiethrillerL'ultima notte di amore - politiethriller L'ultima notte di amore - politiethriller

Permalink naar %s