Win gratis kijkcode voor film ‘Gli Indifferenti’

De film ‘Gli indifferenti’ is een intrigerend psychologisch portret van een welgestelde Italiaanse weduwe en haar twee bijna volwassen kinderen Michele en Carla. Regisseur Leonardo Guerra Seràgnoli laat zien wat er achter de schijn van welstand schuil gaat.

Na de dood van haar man staat Mary (Valeria Bruni Tedeschi) aan de rand van de financiële afgrond. Haar nieuwe vriend Leo lijkt de helpende hand te bieden door de kapitale villa van het gezin over te willen kopen.

Zoon Michele vertrouwt Leo niet maar dochter Carla laat zich net als haar moeder door Leo inpalmen. Dat loopt uit de hand. Een gebrek aan moraal en overdaad aan jaloezie ontwricht het gezin.

Alberto Moravia

Het drama ‘Gli indifferenti’ is gebaseerd op het in 1929 verschenen capolavoro, meesterwerk, van Alberto Moravia die, als hij start met het schrijven ervan, nog niet eens 18 was. Moravia (1907-1990) werd een van de belangrijkste romanschrijvers uit de 20e eeuw. Moravia was veelzijdig: het werkt ook als journalist, reisreporter en toneelschrijver en publiceerde in het vooraanstaande La Stampe, Il Corriere della Sera en l’Espresso.

Regista, regisseur, Seràgnoli is groot fan van deze Italiaanse auteur en leest diens boeken sinds de middelbare school. Hij verbaasde zich erover hoe het thema van het boek nog steeds van deze tijd is. Hij verplaatst het verhaal naar het hedendaagse Italië.

Wanneer en waar te zien

De 81 minuten durende film is vanaf 6 mei exclusief te zien op het platform PICL, het filmtheater maar dan thuis (€ 8,50). Ook is de film te zien via Vitamine Cineville (voor Cineville pashouders).

En vanaf 4 juni zal de film ook op andere platforms beschikbaar zijn (zoals oa iTunes, Amazon Prime Video, Google Play).

Win een gratis kijkcode

De inzendingstermijn is gesloten. Nienke, Selma, Paula, Julia en Peter gaan genieten van de mooie film!

Wil jij een kijkcode winnen, reageer dan voor zondag 9 mei op de social-media-post Facebook of Twitter. Heb je geen social media, stuur dan een mail. Maandag 10 mei maken we de vijf winnaars bekend. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bekijk de trailer van Gli indifferenti

De nieuwe Italiaanse film ‘Gli indifferenti’ is uit en jij kan daarvoor een gratis kijkcode winnen!

Gli indifferenti’…

Geplaatst door italie.nl op Woensdag 5 mei 2021

Permalink naar %s