Virtuele Fiets en Wandelbeurs: 23-24 april 2021

Wandelen en fietsen in TrentinoHoud je van wandelen en fietsen en wil je je toch vast oriënteren op je komende vakantie in Italië? Bezoek dan veilig en virtueel de Fiets & Wandelbeurs. Je hoeft je huis of tuin er niet voor uit. De interactieve beurs vind op vrijdag 23 en zaterdag 24 april online plaats. Het wordt een online experience, zo kopt de website.

Je kunt er zowel reisinformatie vinden als ook informatie over fiets of wandelmaterialen. Ook zijn er lezingen van reizigers en workshops die je virtueel kunt bijwonen.

Trentino-informatie

In de stand Trentino tref je Patricia en Sytske, twee Nederlandse dames die het gebied op hun duimpje kennen. Sytske woont al 21 jaar in Trentino. Als fervent outdoorliefhebber heeft ze al heel wat gezien van deze regio en adviseert ze de verschillende VVV’s en gebieden.
Patricia woont op haar beurt 28 jaar in Valsugana vlakbij de meren van Levico en Caldonazzo.

Beide dames staan al jarenlang op toeristische beurzen in Nederland en Belgie. Ook de Fiets en Wandelbeurs hebben ze vaker gedaan. Zij vertellen je alles in het Nederlands, wel zo gemakkelijk. De gebieden waarover je vragen kunt stellen zijn die van Skirama Dolomiti Summer, Valsugana en Val di Fiemme. Je kunt er brochures downloaden, video’s kijken en met hen chatten of videobellen voor tips en actuele informatie.

Tickets Fiets & Wandelbeurs

Om de virtuele Fiets & Wandelbeurs te bezoeken koop je een ticket dat twee dagen geldig is. Zo heb je alle tijd om ook de lezingen te beluisteren. Je kunt dat ook nog tot twee weken na afloop doen. Een ticket kost je € 7.

Permalink naar %s