Boer zoekt vrouw – Wim & Marit in Italie

boer zoekt vrouw Wim en Marit in ValsuganaBij de uitzending van Boer zoekt vrouw op zondagavond 25 november was te zien dat Wim en Marit samen in Noord Italie, om precies te zijn, in Valsugana waren. Het deed mij terugdenken aan onze eigen ervaringen in deze afwisselende streek van Trentino-Alto Adige. Onze uitvalsbasis was een heerlijk hotel met uitzicht op het Lago di Levico. Het stadje Levico Terme was ook heel charmant, heel eigen en uitermate verzorgd.

Onze vakantie aan het Levico-meer was in 1 woord: bellissimo! Ook al waren we er maar een paar dagen, toch hebben we zoveel gezien en gedaan! Als je de foto’s van die vakantie in Valsugana ziet, snap je mijn enthousiasme wel 🙂

Vanuit Levico hebben we o.a. gefietst op het 80km lange fietspad dat door de streek Valsugana loopt, maar ook kennis gemaakt met suppen op het Lago di Caldonazzo.

Doe-tips in Valsugana

Een aanrader is een bezoek aan het indrukwekkende Artesella, al denken we ook met vertedering terug aan Adotta una mucca, ook erg leuk om te doen met kinderen! Kijk ook maar eens naar het bijbehorende fotoverslag van dit bijzondere project!

Uiteraard kun je een vakantie lang aan het Lago di Caldonazzo of Lago di Levico blijven (je kunt er ook kamperen aan het meer!), maar zelfs op doorreis voor een paar dagen, is de streek een aanrader.

Grazie Boer zoekt Vrouw dat we even weer konden genieten van onze mooie herinneringen!

Boer zoekt vrouw in Valsugana-Lagorai Trentino

Afgelopen zondag kon de oplettende kijker al zien dat Wim en Marit hun…

Geplaatst door Valsugana – Lagorai, Terme, Laghi op Donderdag 22 november 2018

Permalink naar %s