Zo trots als een pauw

Italie.nl voor derde maal op rij trotse winnaar van Travvies Webawards

Italie.nl voor derde maal op rij trotse winnaar van Travvies Webawards

Wat heb ik in spanning gezeten de afgelopen weken. Zouden we het succes van de afgelopen twee jaar kunnen verlengen of niet. Toen het verlossende mailtje op de virtuele deurmat viel dat Italie.nl voor de derde keer op een rij de prestigieuze Travvies Webawards in de wacht heeft gesleept, ging ik uit mijn dak. Pfieuw!

Eerlijk gezegd kneep ik ‘m wel namelijk. Achter de schermen zijn we bezig met een restyling van het portaal, en ik ging er eerlijk gezegd vanuit dat die wijziging essentieel zou zijn voor het winnen. Gelukkig niet. Dat haalt de druk wel even van de ketel. Zodat we nu eerst welverdiend kunnen gaan genieten van een heerlijk glas Prosecco! Mille grazie a tutti voor het stemmen!

Bezoekers van Stedentripper.com konden uit een lijst van 130 genomineerde websites kiezen wat de meest informatieve, inspirerende, onderscheidende en/ of meest gebruiksvriendelijke website is in hun ogen. De vakjury oordeelde ook. Die uitdaging was er voor Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (TravelNext) en website-usability expert Karl Gilis. Zij bepaalden naar aanleiding van de publieksstemmen de uiteindelijke volgorde van de top drie.

Over Italie.nl schreef de jury: “Voor het derde jaar op rij wint Italie.nl de titel in de categorie Bestemmingsspecialisten, mede dankzij de grote hoeveelheid reistips, aanbiedingen, foto’s en typisch Italiaanse recepten.”

Permalink naar %s