Wintersport Val di Fiemme (Trentino) op tv bij RTL Snowmagazine

Toen ik afgelopen zomer in Val di Fiemme (Trentino) was, kreeg ik meermaals op mijn hart gedrukt om ’s winters terug te komen voor de wintersport. Ik weet uit ervaring hoe leuk het is om ’s zomers en ’s winters op dezelfde plek in de bergen terug te keren. En om te zien hoe de bekende alpenweides, berghellingen en dorpjes veranderen in een idyllisch wintersportplaatje.

Wintersporten in Val di Fiemme staat dus op de planning. Vandaar dat ik komende zondag 14 november voor de buis zit om te kijken naar de uitzending van RTL Snowmagazine.

Snowmagazine filmt Val di Fiemme

Snow magazine in Val di Fiemme Trentino wintersportIk werd getipt dat komende zondag Snowmagazine aandacht besteedt aan wintersport in Val di Fiemme. Op mijn beurt tip ik nu dus jou. De uitzending is zondag 14 november om 17.30 uur op RTL4. De filmploeg is er met de in Italië wonende voormalig maestra di sci Sytske. Kijken!

Ondertussen maken de skigebieden die horen bij Val di Fiemme zich op om wintersportgasten te ontvangen op de heerlijk brede en gevarieerde skipistes. De hutten zijn er ook klaar voor.

Ik ben reuze benieuwd hoe de kunstwerken van RespirArt eruit zien in de sneeuw. Ze liggen langs de pistes. Maar ook hoe het is in Bellamonte waar je niet alleen kunt skiën maar ook heerlijk kunt lunchen aan wit tafellinnen en met een knapperend haardvuur op de achtergrond.

Ben je niet zo’n skiër, dan kun je er ook zalig langlaufen en sneeuwschoenwandelen. Die afwisseling, dat is echt heerlijk!

Meer info over Val di Fiemme

RTL Snowmagazine presentator Koert Jan met de in Italië woonachtige Sytske

RTL Snowmagazine presentator Koert Jan met de in Italië woonachtige voormalig skilerares Sytske

Permalink naar %s