Het Italië-evenement: een aanrader

Ook zoonlief Nino was van de partij...Mensen vragen me wel eens “Ik ben al eens op Het Italië-evenement geweest, moet ik daar dan weer naartoe, is het dan nog leuk?” Het antwoord is kort en bondig: JA! Toen we Het ItaliëPunt nog hadden, hoefde ik zelf de vraag zelden zelf te beantwoorden, dat deden klanten onderling wel in de winkel.

Wat er dan zo leuk aan is? Nou, gewoon, dat Italië naar Nederland komt! Er gaat geen jaar voorbij dat ik niet met overheerlijke kazen en worsten naar huis ga. Soms ook nog met een ander product, maar als je er zelf staat met een stand, ben je eigenlijk alleen maar in je eigen tokootje en heb je geen tijd om rond te struinen. Maar reken er maar op, dat je lekker kunt shoppen als je daar zin in hebt. Maar ook dat je kunt genieten van optredens, proeverijen, demonstraties en nog veel meer. Voor wie het evenement niet kent: kijk maar eens op de website van Het Italië-evenement, dan kun je zien wat voor nieuws er dit jaar weer is.

Ik heb eens mijn eigen foto’s doorgebladerd – we zijn er vanaf het begin bijna altijd bij geweest. Zoals je zult begrijpen, zijn die veelal gerelateerd aan Italie.nl, maar ze geven voor mij wel het gevoel van het evenement weer. Dus: ga lekker flaneren, relaxen, proeven, kijken, kopen en bovenal genieten! Tussendoor lekker een terrasje pakken, of in het prachtige park gaan zitten met een flesje wijn en lekkers wat je er op de kop hebt getikt.

Tip: wil je de wachtrijen omzeilen, bestel dan je kaartjes vooraf online. Scheelt je ook nog eens € 2,50 op de entreeprijs.

 

Kateel de Haar, Haarzuilens

Sbandieratori, vendelzwaaiers

Zelfs in de regen blijft het een prachtig landgoed...

steltlopers

Snoepen!

Permalink naar %s