Italia con gusto e amore – Annet Daems

Annet Daems doet dat waar iedereen ongetwijfeld van droomt: ze maakt een roadtrip naar de roots van de Italiaanse keuken. Da invidiare, om jaloers op te worden. Je reist met haar mee als je het kleurrijke eet-leesboek ziet. Het 394 pagina’s dikke boek staat vol wetenswaardigheden, interviews, recepten en smakelijke foto’s.

Daems legt voor haar bezoek aan de 20 regioni zo’n 23.00 km voor af in 7 maanden. Ze kiest ervoor om de platgetreden paden te laten voor wat ze zijn en gaat op zoek naar bijzondere lekkernijen. Ze spreekt met Italianen die bezeten zijn van hun culinaire erfgoed. En tekent de verhalen op van gepassioneerde Italianen voor wie het leven draait rond lekker en verantwoord eten! Al met al een kleurrijk en lekker boek om mee op de bank of in de keuken te kruipen!

Bekijk een leesfragment!

Win het boek Italia con gusto e amore


Wat is jouw favoriete streek en bijbehorend favoriet gerecht? Mail jouw creatieve inzending, al dan niet voorzien van foto. Doe dit voor voor 14 november 2022. De 5 leukste en/of meest originele inzenders maken kans op dit boek.

Heb je geen inspiratie, dan kun je Italia con Gusto e Amore natuurlijk ook gewoon in de boekwinkel of online kopen.
€ 39,99
394 pagina’s, hardcover
ISBN 9789401486699

Permalink naar %s