Film: Gli anni più belli

Een zomerse ItaliëTip: geniet nu in de bioscoop van ‘Gli anni più belli’ (de mooiste jaren). In deze zomerse Italiaanse film staan vriendschap, familie en het leven centraal. Gedurende 40 jaar worden vier vrienden gevolgd.

Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren ‘80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen.

Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden.

Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.Na het succes van ‘A casa tutti bene’ uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met ‘Gli anni più belli’.

Nu in de bioscoop

Met de huidige Italiaanse temperaturen, is er niets zo lekker als 129 minuten in een koele bioscoop te genieten van een prachtige Italiaans drama. De film is dit jaar in il belpaese uitgegroeid tot een grote bioscoophit.Wat ons betreft een hele fijne, zomerse ItaliëTip!

Bekijk de trailer en kijk daarna snel in welke bioscoop de film ‘Gli anni più belli’ draait.

Bekijk de trailer

Win DVD-pakket

Hoeveel jaar gaat jouw oudste vriendschap terug; wat is jouw verhaal? Laat het weten onder het facebookbericht of stuur ons een mail voor woensdag 19 augustus. Onder de leukste inzenders mogen we vijf DVD-pakketten met de films ‘Mia Madre’ en ‘Io sono l’amore’ verloten. Zodat je samen, op gepaste afstand van elkaar, kunt genieten van een heerlijk Italiaans filmavondje thuis.

De gelukkige winnaarrs hebben inmiddels bericht gehad; Marlies Vink, Liana Toepoel-Wesslink, N. Bossi, Bianca Sprenger, Saskia van den Berg: veel kijkplezier!
Permalink naar %s