Viva Italia!

Veel moois te zien en te horen op concorso italiano!Op pinksterzondag 19 mei staat het bekende TT Circuit van Assen in het teken van Italiaanse lifestyle, design en automotive tijdens Viva Italia! Een uniek evenement voor de echte liefhebbers van mooie, snelle en exclusieve auto’s uit Italië: Ferrari, Maserati, Lamborghini… van modellen van weleer tot spiksplinternieuw. Dit jaar wordt extra aandacht besteed aan het 50 jarig bestaan van Lamborghini.

Diverse bedrijven, specialisten en clubs laten je veelal interactief genieten van prachtige Italiaanse auto’s, motoren, fashion en lifestyle. Er valt veel te zien en te beleven op het grootste Italiaanse autosportieve lifestyle-evenement van Nederland. Je kunt o.a. genieten van diverse competities en demoruns.

Entreeticket € 18,- per persoon. Bestel je voor 13 mei dan krijg je € 3,- korting en betaal je € 15,- per persoon. Hiermee krijg je toegang tot de paddock en de tribune. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis entree, mits onder begeleiding van een volwassene en op vertoon van legitimatie. Je kunt ook ter plekke een entreeticket kopen.

 

Permalink naar %s