Tanti saluti da… Monte Vibiano Vecchio

Wijngaarden van Monte Vibiano Vecchio Kijk, nou, wat een jaloersmakende foto’s! Het zachte zonlicht, de verschillende warme, intense kleuren in de foto, de diepte in de foto, de verschillende structuren van de wijngaarden, bomen, heuvels: uno spettacolo! Je blijft kijken! Da non crederci, niet te geloven! Beata Mary-Ann che ci abiti, wat een mazzelaar dat je daar woont!

Mary-Ann geniet alweer heel wat jaren van haar huis in Umbrië. Vaak trekt ze er met haar man op uit om weer nieuwe mooie plekjes te ontdekken. Ze hoeven daarvoor niet eens zo gek ver op pad. Letterlijk om de hoek is het namelijk ook prachtig. Bekijk haar jaloersmakende foto’s. Wie weet vormen ze een inspiratie voor je volgende herfstvakantie. Je hoeft natuurlijk niet te wachten; ook in de winter, lente en zomer kun je genieten van Monte Vibiano Vecchio.

Tip van Mary-Ann
Wat De wijngaarden van de eigenaren van het kasteel van Monte Vibiano Vecchio, onze buren.
Waar in Monte Vibiano Vecchio, de piepkleine borgo vlakbij Perugia, waar wij 21 jaar geleden verliefd op zijn geworden.
Regione Het liefelijke Umbrië met zijn prachtige natuur en interessante steden en dorpjes.
Waarom Omdat je in Umbrië nooit uitgekeken raakt op de natuur, de steden, de keuken, de wijnen en de hartelijke bewoners.
Doe-tip Breng een bezoek de cantina (wijnmakerij) van Monte Vibiano, proef hun heerlijke wijnen en maak een rit dwars door de wijngaarden in een CO2-vrij golfkarretje. Of fiets eens rond het Trasimeense meer en stop onderweg in een van de leuke plaatsjes voor een pranzo of aperitivo.
Niet overslaan Een bezoek aan de steden Perugia, Assisi, Orvieto, Spoleto en Gubbio. Steden die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Net als de kleinere stadjes en dorpjes trouwens, die vaak bovenop een heuvel liggen.

Wijngaarden van Monte Vibiano Vecchio
Wijngaarden van Monte Vibiano Vecchio
Wijngaarden van Monte Vibiano Vecchio
Wijngaarden van Monte Vibiano Vecchio

Wijngaarden van Monte Vibiano Vecchio

Permalink naar %s