Relais I Castagnoni

bed & breakfast I Castagnoni, Piemonte, Alessandria, Rosignano Monnferrato
Relais I Castagnoni

  • Piemonte, Alessandria, Rosignano Monferrato
  • Bed & Breakfast (8 kamers voor 1-2 pers), 2 appartementen 6-10 pers
  • Prijs vanaf € 50 per nacht
  • In de omgeving van dit voormalig klooster en later stijlvol, adelijk buitenhuis kun je o.a. wandelen, paardrijden, mountainbiken en genieten van wijn.

5 Tips van de eigenaar van Relais I Castagnoni:

Op de vraag aan de accommodatie-eigenaar van Relais I Castagnoni wat deze voor tips heeft ter invulling van een verblijf op het relais, volgt een waterval aan tips en suggesties. We beperken ons tot 5, maar weet dat je ter plekke dus nog heel wat meer kunt doen, zien en ervaren.
Doe alvast je voordeel met de volgende vijf tips!

1. De directe omgeving van dit relais is prachtig; Monferrato is zelfs toegevoegd aan de Werelderfgoederenlijst van de Unesco. Het gezellige stadje Casale di Monferrato met zijn prachtige kasteel/wijnbar ligt op 7 km, en ga je op vrijdag en dinsdag, dan is er een grote regionale markt. Elk 2e en 3e weekend is er een mercatino dell’antiquariato, antiek- en kunstmarkt.

2. De wieg van Slowfood ligt in Piemonte. Prachtige wijnen als Barolo en Barbaresco worden opgeslagen in tufstenen wijnkelders, truffels, eten… Het beroemde Asti is ook vlakbij, net als Le Lange met Alba. Het barokke Torino is op een uur rijden

3. Volg eens de Strada Panoramica del Monferrato. Kastelen, bergtoppen, de pianura Padana, ongelofelijk mooie vergezichten. Bij helder weer zie je Monte Rosa en 200 km Alpen.

4. Breng een bezoek aan de Sacro Monte di Crea. In dit pelgrimsoord vind je 22 kapelletjes gesitueerd rondom een kathedraal.

5. De kust van Liguria ligt op 1 1/2 uur rijden, dus ook een dagje strand of een dagje Genua zit erin.

Permalink naar %s