Goedkope vliegtickets naar Italiaanse steden

Vandaag lazen we iets wat dubbel voelde. In de top 20 populairste steden voor een zomervakantie in Europa is namelijk niet een Italiaanse stad te bekennen! Het lijstje gaat uit van vertrekdata in juli en augustus. Van Noord-Italië tot Zuid-Italië zijn er maar liefst 41 verschillende vliegvelden in Italië. Daarbij zit ongetwijfeld een stad vlakbij een plek waar jij je vakantie in Italië wilt doorbrengen. Nog niet geboekt? Het loont nu dus de moeite om snel even te kijken; het levert ongetwijfeld goedkope vliegtickets op!

Goedkope vliegtickets vergelijken

Vliegtickets.nl maakte deze cijfers bekend. Eigenlijk is dat positief nieuws, want vanuit het aloude principe van vraag en aanbod, heeft de beperkte vraag een gunstige invloed op de prijs. Het eerste dat je te binnen schiet als reden is drukte, warmte en hoogseizoenprijzen, maar dat lijkt niet het geval; de top 10 wordt echter nagenoeg helemaal ingenomen door Spanje!

Op Vliegtickets.nl kun je de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken, dus ook die van lowcost-airlines. Door te variëren met het vliegveld van vertrek en te spelen met de vertrekdatum, kun je ongetwijfeld nog een goedkoop vliegticket naar Italië vinden.

Er zijn verschillende luchtvaarmaatschappijen die naar Italië vliegen:

Buon viaggio!

Weet je niet waar naartoe je op vakantie wilt, bekijk dan de uitgebreide vakantiespecials ingedeeld per regione op Italie.nl!

Vliegbestemmingen Italië op de kaart

Klik op kaart italie om de icoontjes naar wens te filteren of zoom verder in op de kaart.

Permalink naar %s