Goedkoop vliegen naar Italië

goedkoop vliegen naar ItaliëGoed nieuws voor wie met het vliegtuig naar Italië wil. Komende zomer vliegt Transavia 66 keer per week naar 12 zon-en stedenbestemmingen in Italië. Dat doen ze vanaf Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. De nieuwe bestemmingen en extra vluchten zijn vanaf dinsdag 14 januari boekbaar en gaan in met ingang van april.

Een ander leuk nieuwtje is dat als je in de periode van 6-26 januari 2014 je vliegticket bij Transavia, KLM en Emirates boekt via Vliegtickets.nl en je vermeldt de code vliegendestart, dan krijg je € 10 korting op je nieuwe online reservering.

Actie of geen actie: het is vaak ook verstandig om prijzen van vliegtickets te vergelijken. Dat kun je bijvoorbeeld ook bij Worldticketcenter doen. Daar kun je bijvoorbeeld ook vliegtickets van Transavia boeken alsook die van Ryanair en andere goedkope luchtvaartmaatschappijen. Wil je nog meer vergelijken of zoek je meer informatie, bekijk dan de goedkope vliegticketspagina van Italie.nl.

De bestemmingen van Transavia voor komend seizoen zijn:

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol vlieg je naar:

Rimini
Pisa
Venetië (Marco Polo of Treviso)
Verona
Turijn
Olbia
Napels
Bari
Lamezia Terme
Catania
Palermo

Vanaf Rotterdam The Hague Airport vlieg je naar:

Rome

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar:

Bologna
Venetië (Marco Polo of Treviso)
Napels

 

Permalink naar %s