Vaticaanse musea in 3D!

Vaticaanse musea in 3D filmOoit in de Vaticaanse musea en de Sixtijnse kapel geweest? Ook zo lang in de rij gestaan? Wat een indrukwekkend, overweldigend museum, vind je niet? Staat een bezoek aan de Vaticaanse musea nog op je wensenlijstje? Ga dan donderdagavond 5 februari 2015 naar de Pathébioscoop bij jou in de buurt voor The Vatican Museums 3D. Je kon niet eerder de fascinerende beelden en schilderen niet eerder van zo dichtbij bekijken! De collectie kunstwerken zijn soms tot wel 2000 jaar oud.

De film is een megaproductie, al is de nasynchronisatie van de directeur van de Vaticaanse musea Professor Antonio Paolucci helaas wat stichtelijk, maar laat dat je er niet van weerhouden om dit unieke schouwspel in 3D te bekijken!

De Vaticaanse musea zijn in Ultra HD gefilmd met 3D-film-camera’s. Die onthullen eeuwenoude, verborgen schoonheden dankzij een unieke mix van 3D en de meest geavanceerde 3-dimensionale technieken. Je zit met je neus bovenop de schilderijen van Caravaggio en Giotto, de Pietà van Michelangelo, Leonardo d Vinci, Tintoretto en vele andere meesters, waaronder ook Van Gogh, Chagall en Dalì.

Permalink naar %s