Residence Ghiacci Vecchi

ghiacci_vecchi
Residence Ghiacci Vecchi

  • Toscana, Livorno, Venturina Terme
  • 74 appartementen (2 ot 6 pers)
  • Prijs vanaf € 43 per nacht
  • Met zwembad, tuin, terras, kinderspeeltuin, airconditioning, wifi

5 Tips van de eigenaar van Residence Ghiacci Vecchi:

Als je Residence Ghiacci Vecchi zo op de foto ziet, kun je niet vermoeden hoeveel er in de directe omgeving van Venturina Terme te doen is. De eigenaar geeft je vijf tips van wat je hier kunt doen tijdens je vakantie!

1. Het strand aan de Costa degli Etruschi is vlakbij. Ga bijvoorbeeld naar het 2,5 km verder gelegen Rimigliano. Je kunt vrij gebruik maken van het zandstrand en er is een prachtig bos in de buurt waar je kunt picknicken of een caffè aan de bar kunt nuttigen. Maar ook de vele andere kustplaatsen zijn een bezoek meer dan waard. Lig je liever op een strandbedje met parasol, ga dan naar het bijzonder uitgebreid geoutilleerde strand van San Vincenzo.

2. Combineer het boodschappen doen met shoppen en een bezoekje aan de  thermen van het vlakbij gelegen Venturina Terme.

3. Bezoek het kuststadje San Vincenzo dat ’s zomers het bruisend middelpunt is van evenementen. Er zijn tal van winkels, restaurants en horeca. Of bezoek Populonia, dat op een rots boven zee is gevestigd. Niet alleen belangrijk ten tijde van de Etrusken, maar ook in de Romeinse tijd en de middeleeuwen.

4. Rijd (een deel van) Strada del vino die loopt van Bolgheri naar Massa marittima en bezoek een van de bekende wijnhuizen als la Petra, la Cantina Muratori in Suvereto, de wijnhuizen van Sassicaia in Castagneto Carducci, de wijnhuizen van Monteregio in Massa Marittima. Dit laatste plaatsje is bovendien een van de mooiste middeleeuwse dorpjes in de omgeving.

5. En uiteraard zijn de bekende wereldberoemde città d’arte Firenze, Pisa, Siena, Lucca, Volterra, San Gimignano een bezoek meer dan waard.

Permalink naar %s