Korting op alle Italië vakanties bij Kras

kras_actie_italieHeb je een vakantie naar Italië in de planning staan, maar heb je nog niets gevonden of geboekt, dan hebben we een tip voor je. Van 4 /m 11 juni 2015 krijg je bij alle Italië vakanties van Kras tot € 70 korting p.p. Dat is nog eens een lekker begin, niet? We zijn in het aanbod van deze bekende touroperator gedoken en zetten hun toppers maar ook onze tippers op een rij.

Kras biedt uiteenlopende vakanties in Italië aan. Ze bieden zowel autovakanties aan als busreizen, maar ook fly-drives, rondreizen, zonvakanties en stedentrips in Italië. Zowel in groepsverband als individueel. Het aanbod zal je vooral aanspreken als je het fijn vindt dat alles is geregeld. Je kunt lekker onbezorgd genieten voor een prima prijs. Bovendien heb je ter plekke een Nederlandstalig aanspreekpunt voor het geval dat.

Kras heeft veel aanbod rondom de Noord-Italiaanse meren, in Toscane en in Rome. Onze tippers tonen aan dat ze ook elders in Italië vakanties aanbieden en ook vakanties die je wellicht niet 1-2-3 bij Kras verwacht!

Toppers volgens Kras

We hebben Kras gevraagd hun toppers op een rijtje te zetten.

reschensee_krasOnze tippers

Nou kan Kras wel toppers hebben, maar wie vaker in Italië is geweest, wil wel eens wat anders dan de Noord-Italiaanse meren en Toscane. We zijn eens gaan kijken wat Kras daarvoor in het reisaanbod heeft. Ons vielen daarbij de volgende reizen op, onze tippers zullen we maar zeggen:

Jammer genoeg is de actiekorting niet van toepassing op de cruisereizen, maar dat komt natuurlijk omdat de cruise meerdere landen aandoet. Afijn, doe je voordeel met deze actie. Bekijk het aanbod en boek voor 12 juni 2015 want anders loop je tot € 70 korting per persoon mis.

Permalink naar %s