Win ‘Een zomer in Italie’ van Rik Felderhof

maak kans op gesigneerd boek Een zomer in Italie van Rik FelderhofRik Felderhof ken je natuurlijk van het televisieprogramma Villa Felderhof, En wellicht heb je zijn boeken gelezen die hij onder pseudoniem Ravelli heeft geschreven. Maar Rik Felderhof blijkt ook iets te hebben met Italie! Zelfs zoveel dat er 31 oktober boek verschijnt met persoonlijke anekdotes verschijnt met de zonnige titel ‘Een Zomer in Italie’.

Boek een zomer in Italie, Rik FelderhofRik Felderhof schrijft dit keer niet zelf, maar wordt op zijn reis door Italie gevolgd door Marjolein Westerterp. Italie risveglia dei ricordi, roept herinneringen op. Deze belandden, samen met persoonlijke anekdotes en zijn levensverhaal in een 384 pagina’s dik reisjournaal. Jos Thomassen vult dit verhaal aan met lokale verhalen een illustraties. In het boek komen ook fragmenten voor uit  Felderhofs trilogie De Vliegenvanger; er is ons verteld dat het leest als een romanzo d’avventura, avonturenroman… siamo curiosi! We zijn nieuwsgierig! Maar zullen nog even moeten wachten tot 31 oktober als het eerste exemplaar wordt overhandigd.

De Vliegenvanger-trilogie schreef Felderhof nadat hij gestopt was met Villa Felderhof. Hij deed dit bewust onder pseudoniem omdat hij beoordeeld wilde worden op zijn merites en niet op wie hij is. Dat is hem goed afgegaan; de verhalen van de onhandige charmeur en de thema’s leven, liefde, dood, vriendschap en religie zorgden ervoor dat maar liefst 200.000 boeken andavano a ruba, als warme broodjes over de toonbank gingen.

Boek een zomer in Italie, Rik FelderhofAffascinante, intrigerend

Esprimere i propri sentimenti, zijn gevoelens delen, zal Felderhof niet snel doen, daarvoor is hij van nature te gereserveerd. Journaliste en hoofdredacteur van ‘Oog voor Afrika’ en Afrika-specialiste Marjolein Westerterp die hem begeleidde op zijn reis door Italie wist ze echter wel boven tafel te krijgen. Ze delen een gemeenschappelijke passie voor Afrika; Felderhof woont daar een deel van het jaar. Dat levert ongetwijfeld een heel ander boek op dan gebruikelijk. Het is niet Westerterps eerste boek over beroemdheden; eerder schreef ze ‘Een koning om in te lijsten’ en ‘Een koningin om van te houden’. Best een compliment om dan in dat rijtje te belanden!

Win een gesigneerd boek ‘Een zomer in Italie’

Jij bent indubbiamente, ongetwijfeld, net zo nieuwsgierig naar wat Rik Felderhof heeft met Italie als wij. Wat wil je hem daarover vragen? We verzamelen de leukste, beste en meest intrigerende vragen en gaan die aan hem stellen. Wie weet krijg jij zo ook antwoord op jouw vraag! Het interview wordt later gepubliceerd op Italie.nl. Onder de beste vragenstellers verloten we vijf gesigneerde boeken.

Wat moet je doen om te winnen?

Data ultima, deadline, voor het insturen van je vragen is zondag 21 oktober 2018.

Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht per mail of via een PB op Facebook. Je ziet die PB alleen indien je Italie.nl liket. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geen inspiratie? Je kunt ook een gesigneerd boek een Zomer in Italie online bestellen! Attenzione! Op=op!

En de prijswinnaars zijn….

De prijswinnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Gefeliciteerd Armando Maglio, Betty Jaasma, Sander de Boer, I. Haming en P. de Zwart!

Binnenkort wordt het interview met Rik Felderhof en Marjolein Westerterp gepubliceerd. Volg daarom onze Facebook-pagina of vraag de Italie.nl nieuwsbrief aan.

Rik Felderhof over Italie

Lees het uiteindelijke interview met Rik Felderhof en Marjolein Westerterp op Italie.nl!

Permalink naar %s