Puccini Festival 2013 in Toscane

59e editie van het Puccini festival 2013, Torre del Lago, ToscaneOperaliefhebbers opgelet! Van 12 juli tot en met 24 augustus 2013 vindt het Puccini Festival 2013 plaats in Torre del Lago, Toscane. Het is de 59e keer dat dit festival wordt georganiseerd. In het Gran Teatro Giacomo Puccini geniet je in de buitenlucht van de prachtige opera’s van Puccini: Tosca, Turandot, il Tabarro en Rigoletto.

Wil je meer weten over Puccini en zijn opera’s, lees dan het artikel op Italie.nl over zijn opera’s.

Toegangskaartjes voor de opera’s

Zorg er wel voor dat je de opera-kaartjes voor het Puccini Festival 2013 zo snel mogelijk, vooraf online bestelt. Je kunt het zo gek maken als je wilt: je kunt al voor € 33 een opera bijwonen, maar je kunt er ook voor kiezen om voor € 142 op een top-plaats te zitten.

Tip: Ben je jonger dan 26, ouder dan 65 of kun je een studentenpas voorleggen, geniet je bovendien van een leuke korting op de toegangskaartjes voor de opera’s van het Puccini Festival 2013.

Boek je verblijf

Plak er een paar daagjes aan vast en geniet van Versilia, een prachtige gelegen streek aan de kust van Toscana. Leg je hotel, bed & breakfast of vakantiehuisje vast.

Permalink naar %s