Italië foto aan de muur

Om Italie.nl door deze lastige tijd heen te loodsen, kregen we de tip om mijn Italië foto’s te verkopen. Dat zou de achterblijvende reclame-inkomsten moeten compenseren. Je ziet de foto’s regelmatig voorbij komen op Italie.nl of ItalieTips.nl. Het zijn foto’s die ik maak op mijn reizen door Italië.

De keuze voor de eerste vijf foto’s is symbolisch. De tricolore spreekt voor zich: ik werk met veel plezier elke dag aan het land waar mijn hart en mijn roots liggen. De keuze voor de wijngaarden omdat ik wil proosten op de afgelopen twintig jaar Italie.nl. En de Tiramisù als verwijzing naar de onderliggende betekenis van het toetje. Letterlijk: trek me op; ooit bedoeld als een soort van opkikker. Laat dat nou mooi aansluiten bij de lastige tijd waarmee ook Italie.nl te dealen heeft.

Wil je thuis genieten van een Italiaanse sfeer aan de muur? Heb je een bepaald idee wat voor Italië foto je aan de muur wil? Mail me dan met wat je zoekt. Wie weet heb ik de foto die bij jou past. De foto’s worden afgedrukt op perspex of geborsteld aluminium. Enne… uiteraard zijn de afgedrukte foto’s zonder het lelijke maar noodzakelijke watermerk.

 

 

Permalink naar %s