Reisboek ’25 Autoroutes Noord- en Midden-Italië’

Win een exemplaar van Autoroutes Noord- en Midden ItaliëNatuurlijk kun je Italië ontdekken vanuit een vaste uitvalsbasis, maar minstens zo leuk is het om dat te doen aan de hand van een meerdaagse autoroute. Je rijdt dan over minder gebaande paden, stopt in mooie dorpjes voor een espresso, luncht in een authentiek restaurant in een ander charmant plaatsje, geniet ondertussen van adembenemende landschappen en sluit af in een gastvrij hotel. Hoe leuk is dat?!

Met de reisgids ‘Capitool 25 autoroutes door Noord- en Midden-Italië’ ben je wel even zoet. De autoroutes beslaan een tot vijf dagen. Bij elke route hoort een wandeling door een oude stad of een fraai landschap. Ook vermeldt de reisgids activiteiten en tips voor het kopen van lokale producten.

25 autoroutes noord- en midden Italië25 Routes door 10 regioni

De routes gaan onder andere door Piemonte, Liguria, Lombardia, Veneto, Friuli-Venezia Giulia, Trentino-Alto Adige, Emilia-Romagna, Toscana (5 routes), Lazio, Umbria. Ook de Noord-Italiaanse meren ontbreken niet.

De reisgids bevat gedetailleerde kaarten, praktische informatie, een uitneembare, geplastificeerde landkaart en duidelijke routebeschrijvingen. Kortom alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie met de auto.

Als je de inhoudsopgave van het Reisboek Autoroutes Noord- en Midden Italië bekijkt, krijg je gelijk zin om te vertrekken!

Aansprekende autoroutes

Blader je het reisboek door, dan zie je dat de autoroutes aansprekende titels hebben als ‘In de schaduw van de Alpen’, ‘In het land van de truffel’, ‘In de schaduw van de vulkaan’ of bijvoorbeeld ‘Land van mythen en legenden’.

Op de binnenkant van de flap zie je de routes aangegeven op een landkaart, wel zo handig om de routes te plaatsen als je il belpaese nog niet zo goed kent.
25 autoroutes noord- en midden Italië
Elke route begint met een bondige opsomming van de hoogtepunten. Verder bevat elke autoroute een toelichting op de plaats die wordt aangedaan, accommodatie-tips en restaurant-tips. Er wordt geadviseerd wat de beste periode is om de route te rijden, wanneer de markten zijn, welke evenementen bijzonder zijn en wat je aan lekkernijen te wachten staat.

Aantal pagina’s: 264
Uitvoering: Gebonden
Prijs: € 24,99
Bestel online

Prijswinnaars

Janny van den Bosch, M. Alberda, Heidy van Daal, Larissa Boef en Liliane Heyligen hebben elk een exemplaar van deze reisgids gewonnen. De prijswinnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Permalink naar %s