Dé Italiaanse restaurantgids

De Italiaanse restaurantgids A Tavola laat je in woord en beeld kennismaken met 159 Italiaanse restaurants in Nederland. De gids bevat ook adressen waar Italiaanse delicatessen, koffie, pizza, wijn en ijs worden verkocht. De restaurants worden ingedeeld binnen de categorie ‘top’restaurants, ‘beste’ of ‘betere’ restaurants. De adressen van de uitverkoren restaurants zijn per provincie ingedeeld en voorzien van praktische informatie over onder andere het menu, de wijnkaart en de chef. 

‘A Tavola’ is samengesteld door de redactie van magazine ‘De Smaak van Italië’ en biedt een selectie van de betere en beste restaurants, handig per provincie ingedeeld. Daarnaast biedt de gids ook een selectie van de betere pizzeria’s, ijssalons, koffiebars, wijn- en delicatessenwinkels. Dat maakt ‘A Tavola’ tot de meest complete culinaire Italiaanse gids van Nederland. De restaurantgids heeft een luxe uitstraling. 

De restaurantkeuze is gebaseerd op de ervaring van het magazine zelf, aangevuld met waarderingen van consumenten en professionals. Ook zijn de bevindingen meegenomen van het team van het internationale kwaliteitskeurmerk Marchio Ospitalità Italiana, dat door de Italiaanse kamer van Koophandel wordt gehanteerd.

Paperback, 239 pagina’s 

 

Permalink naar %s