Vakantievoor- en napret

Ben je liefhebber van een bepaalde regione in Italië? Tot voor kort kon je dan kiezen uit reisgidsen, reisverhalen annex leesboeken en kookboeken. Tenminste als er al iets over dat gewest was. Want een aantal Italiaanse streken is te lang onderbelicht gebleven. Uitgeverij Edicola besloot echter om dit alles te combineren in een gids per regione.

Elk boek is geschreven door een kenner, en bevat heel veel tips en foto’s over het gebied. Gastronomie, historie en cultuur wisselen elkaar af en maken het een ware ontdekkingsreis. Boordevol inspiratie en foto’s. Leuk dus als voorpret én napret voor de vakantie.

12 boeken over uiteenlopende streken in Italië

In relatief korte tijd verschenen er bij Edicola maar liefst 12 boeken in deze stijl. Het eerste boek van de reeks was het boek ‘Thuis’ van Liesbeth Paardekooper. Al gauw volgde ook haar tweede boek ‘Altijd zondag’ – beide boeken gaan over het gebied rondom Varese. Saskia Balmaekers nam ‘De duizend tinten van Toscane’ voor haar rekening. In hetzelfde jaar verscheen ook ‘Tutto a posto’ van Barbara Kleinbussink, ‘Puglia’ van Willemijn van Dijk, ‘Genieten in Piemonte’ van Karin Stubbé en ‘Geheimen va Piemonte’ van Rik Rensen.

Het meest recent zijn de boeken ‘Liefde voor Liguria’ van Miriam Bunnik, ‘Le Marche’ van Evert de Rooij, ‘Gardameer’ ook van Evert de Rooij en ‘Puur Sardinië’ van Esther van Veen. Wat de boeken verbindt, is dat ze zijn geschreven door kenners.

Speciale aanbieding

Gebruik de couponcode ITP0414 bij het afronden van je bestelling op www.italiepunt.nl en betaal nu tijdelijk geen verzendkosten op de boeken Liefde voor Liguria, Le Marche, Gardameer en Puur Sardinië. Je krijgt er bovendien gratis de felbegeerde I love Italy-sticker a € 1,75 bij cadeau. Sbrigati, opschieten, want op=op!
De overige boeken kun je bestellen via onze partner Bol.com.

Reisgids, leesboek en kookboek in een.

Permalink naar %s